Правителство на малцинството с  Николай Денков очевидно няма да мине.

...
Правителство на малцинството с  Николай Денков очевидно няма да мине.
Коментари Харесай

Костадинов: Народното събрание може да произведе зомби кабинет

Правителство на малцинството с  Николай Денков явно няма да мине. Tова, което може да направи Политическа партия е да върнат оптимално бързо втория мандат. Тази позиция съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов пред БиТиВи.

По думите му няма разлика сред Политическа партия и ГЕРБ, а единствената разлика сред тях са личностите. Защо Политическа партия не следвали задачите и целите си, когато били на власт 8 месеца, запита Костадинов?

Според него задачите и целите на Политическа партия звучат добре, само че не са изпълнени със наличие. Няма смисъл да се дават мандати на доверие повече, посочи Костадинов и добави, че най-хубавото решение са нови предварителни парламентарни избори през март месец.
 Костадинов: Всичко с изключение на избори ще задълбочи рецесията
Костадинов: Всичко с изключение на избори ще задълбочи рецесията

" Възраждане " остават твърди в позицията си - няма да поддържат втория мандат на " Продължаваме промяната "

" Народното събрание е мъртво и единственото, което може да създаде за България, са нездравословни решения и зомби кабинет " , отсече Костадинов.

Той счита, че третият мандат за сформиране на държавно управление също няма да мине. Костадинов чака, в случай че третата директория бъде дадена на неговата групировка от страна на президента Румен Радев, също да не бъде подкрепена. Костадинов уточни, че от " Възраждане " са подготвени с проектосъстав на Министерски съвет, само че медиите щели да схванат за него единствено в случай че последният мандат бъде даден на групировката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР